Historiek

Maurice & Victorine

Hierbij geef ik graag een beetje uitleg over de historiek van Maurice en Victorine, zij waren een hardwerkend koppel, die de handel en wandel van het zaken doen met de paplepel aan hun kinderen doorgaven, zoals aan mij Rudy.

Door de jaren heen heb ik de kronkel ontwikkeld, van in sommige rare dingen toch wel iets van zekere potentie en waarde te vinden. Vooral verweerde en door de vele jaren heen worden sommige objecten super mooi, dat ze niet te evenaren zijn, de patine dat ze gekregen hebben is het bewijs van de echtheid van het Jaartal vanwaar uit ze afkomstig zijn.

Door het toch reeds 15 jaar ervaring heb ik ook ondervonden dat sommige items niet raar genoeg kunnen zijn en daardoor best wel goed in de markt liggen. Vandaar ik heb besloten een Brocante zaak te starten, deze genaamd naar mijn liefste Ouders Maurice en Victorine.
Ik ben ervan overtuigd dat er voor vele mensen wel een passend en waardevol item zal te vinden zijn in de wereld van Maurice en Victorine.Met dank aan mijn Liefste Ouders

Ontdek onze winkel

Bij Maurice & Victorine

Benieuwd in onze winkel?